× Testa ljudboksappen BookBeat gratis i 30 dagar! prova nu
Your best life av Margaux Dietz

Författare: Margaux Dietz och Gro Janarv
Uppläsare: Margaux Dietz
E-bok: 181 sidor
Ljudbok: 4 timmar och 13 minuter
Utgiven: 2019-09-30

Just nu får du testa BookBeat gratis
Your best life

Margaux Dietz

Margaux Dietz, Copyright/fotograf: Evelina Sigetty

Bokens handling:

Är du alltid glad?

”Den vanligaste fördomen jag får höra om mig själv är att jag alltid är glad. Provocerande nog stämmer det. Jag är faktiskt nästan alltid glad 😉

Du kanske undrar hur det är möjligt? Jag har ju, som de flesta andra, mött motgångar och svårigheter genom livet. Ett liv utan kriser är en omöjlighet. Men trots det är mitt fokus alltid på att leva mitt bästa liv. I den här boken delar jag med mig av mina nio livsnycklar för att du också ska inspireras till att leva Ditt bästa liv. Min förhoppning är att den här boken ska leda dig som läser till förändring: i vardagen och i det långa loppet.”

YOUR BEST LIFE är en rolig, oväntad och peppande berättelse om livets stora och små vändningar. Ärligt, intimt och med glimten i ögat reflekterar Margaux Dietz över sin bakgrund och sina livsval. Som i ett samtal med en nära vän delar hon med sig av avgörande och meningsfulla händelser ur livet.

Ljudbok.se redaktionens kommentar:
Hur ställer man sig egentligen till kändisar som släpper böcker? Eller boxvin för den delen? Personligen blir jag alltid lite tveksam – tänker att det mest handlar om att pumpa varumärket på ”lättförtjänta” pengar.

Margaux Dietz ”My best life” slår dock hål på mina fördomar. Boken är en trevlig bekantskap där vi får inblick i författarens liv innan kändisskapet. Hur pappans prestationskrav tyngde henne under uppväxten och hur hon genom att gå sin egen väg byggde fenomenet Margaux Dietz, en av Sveriges största influencers.

Författarskapet har dessutom visat sig vara mer än en dagsslända. Dietz har även släppt två barnböcker samt en erotisk roman.

Your best life av Margaux Dietz är en av över 300 000 ljudböcker och e-böcker som finns tillgänglig på streamingtjänsten BookBeat. Just nu kan du testa BookBeat helt gratis i 30 dagar!


Utvald recension av Your best life

Det är en fin och klok bok, om än lite tunn såväl innehållsmässigt som i sidantal. Boken hade tjänat på lite färre proffsbilder och mer analys i texterna. Jag hade gärna sett att hon hade kontrasterat vissa partier och sett saker i ett större sammanhang. Margaux Dietz är en person som fötts in i en välbärgad familj och jag väntar hela boken på att hon ska ha ett klassperspektiv.
TotallyÖrebro.se

Läsarnas betyg

0,0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg)
Fantastisk0%
Väldigt bra0%
Godkänd0%
Dålig0%
Fruktansvärd0%

Har du läst Your best life? Lämna ditt betyg och recension här!

Hjälp andra att hitta bra böcker genom att recensera boken via formuläret nedan.


Det finns inga recensioner av den här boken ännu. Bli den första att recensera den!