× Testa ljudboksappen BookBeat gratis i 30 dagar! prova nu
Vingar av silver

Författare: Camilla Läckberg
Uppläsare: Mirja Turestedt
E-bok: 252 sidor
Ljudbok: 7 timmar och 55 minuter
Utgiven: 2020-05-13

Just nu får du testa BookBeat gratis5,0
Rated 5 out of 5


Vingar av silver av Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Bokens handling:
Uppföljaren till succéromanen ”En bur av guld” är här – ett laddat hämnddrama om svek, upprättelse och systerskap. Just när Faye trodde allt var över hotas hennes tillvaro igen. Hon har byggt upp ett liv utomlands, exmaken Jack sitter i fängelse och hennes företag Revenge skördar stora framgångar. Men när Revenge ska lanseras i USA dyker det plötsligt upp ett allvarligt hot mot bolaget och Faye tvingas återvända till Stockholm. Med hjälp av en handplockad grupp kvinnor kämpar hon för att rädda det som är hennes – och för att rädda sig själv och dem hon älskar. Första delen i serien om Faye var den mest sålda boken i Sverige 2019 och blev även en stor framgång internationellt.

Ljudbok.se redaktionens kommentar:
Vingar av Silver är, precis som föregångaren En bur av guld en spännande bok i högt tempo och berättelsen har hela tiden ett bra driv framåt. Tyvärr är den något förutsägbar och kommer, i våra ögon, därför inte upp till samma nivå som första boken i serien om Faye.

Utvalda recensioner av Vingar av Silver

”Vingar av silver” känns ännu mer lättläst och fokuserad än trilogins första del. Läckberg berättar slipat, drivet, utan några dramatiska övertoner rakt igenom och gör det lätt att förstå den underliggande vreden som driver Faye.
Kristianstadsbladet.se

Läsarnas betyg

5,0
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor (baserat på 1 betyg)
Fantastisk100%
Väldigt bra0%
Godkänd0%
Dålig0%
Fruktansvärd0%

Har du läst Vingar av Silver? Lämna din recension här!

Hjälp andra att hitta bra böcker genom att recensera boken via formuläret nedan.


Läckberg fortsätter att leverera med nya boken Vingar av silver

Rated 5 out of 5
oktober 20, 2021

Camilla Läckberg skriver som vanligt mycket bra. Vingar av silver är spännande från start till mål och jag har fattat riktigt gott tycke för huvudkaraktären Faye. Ser förväntansfull fram emot nästa bok i serien!

Eva

Första delen i serien ”Fayes hämnd”

En bur av guld av Camilla Läckberg

En bur av guld

av Camilla Läckberg

Med en bur av guld påbörjar Camilla Läckberg en ny serie om Fayes hämnd, och lämnar på samma gång tryggheten från succéserien om Fjällbackamorden bakom sig. Och som hon gör det! ”En bur av guld” var en av 2019 mest sålda deckare. Boken handlar om Faye som blir bedragen och utnyttjad, men återtar kontrollen över sitt eget livsöde.