× Testa ljudboksappen BookBeat gratis i 30 dagar! prova nu
Harry Potter och De Vises Sten

Författare: J.K. Rowling
Uppläsare: Björn Kjellman
E-bok: 299 sidor
Ljudbok: 9 timmar och 40 minuter
Utgiven: 2017-06-15

Just nu kan du testa BookBeat gratis
Harry Potter och De Vises StenBokens handling:
Plötsligt händer det märkliga ting i den lilla staden! Mystiska stjärnskott på himlen och svärmar av ugglor mitt på dagen, katter som läser kartor och underliga människor som står i gathörnen och viskar. De viskar om en viss Harry Potter…
Föräldralöse Harry Potter bor hos sina elaka styvföräldrar och deras vidrige son. En helt ny värld öppnar sig för Harry när det visar sig att han egentligen är en trollkarl och börjar Hogwarths Skola för Häxkonster och Trolldom, en värld full av magi och spännande äventyr!

Vår kommentar:
Att böckerna om Harry Potter har översatts till fler än 73 olika språk, och sålts i över 500 miljoner exemplar säger väl det mesta? Bokseriens framgångar är unika och saknar motstycke i modern tid och allt börjar med Harry Potter och de vises sten. I den här boken läggs grunden till den fantastiska historien om den något udda trollkarlen Harry Potter. Läs den!

Recensioner av Harry Potter och de vises sten

Är all hype kring Harry Potter-böckerna berättigad? Med ett ord, ja, böckerna är en fröjd att läsa och kanske den mest givande boken för unga vuxna sedan The Hobbit.
FantasyBookReview.co.uk

Jag kan läsa den här boken om och om igen. Från början till slutet har J.K. Rowling greppet om mig! Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick, oavsett om det handlar om att bekämpa troll, en trehövdad hund eller Harrys möte med Lord Voldermort.The Guardian

Läsarnas betyg

0,0
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 betyg)
Fantastisk0%
Väldigt bra0%
Godkänd0%
Dålig0%
Fruktansvärd0%

Har du läst Harry Potter och de vises sten? Lämna ditt betyg och recension här!

Hjälp andra att hitta bra böcker genom att recensera boken via formuläret nedan.


Det finns inga recensioner av den här boken ännu. Bli den första att recensera den!